Burgers, bears & beaches

Burgers, bears & beaches

111 dage - ingen vej tilbage - USA here we come

Efter flere års planlægning kan vores store drøm endelig realiseres. Drømmen deler vi naturligvis gerne med andre.
Bloggen er lavet så vores familie, venner og kollegaer kan følge vores 111 dage lange færd i USA.
Desuden kan andre interesserede finde nyttige tips og spændende læsning om de destinationer, vi besøger. Automatiske opdateringer kan modtages ved at skrive til os på: blog@vinderoedderne.dk

Rute og "What to see" i det vestlige USA

RejseruteOprettet af Vinderødderne man, marts 11, 2013 08:05:30

Det vestlige USA er et vidt begreb, men for os afgrænser vi os til staterne Californien, Arizona, New Mexico, Colorado, Utah og Nevada. Hovedparten af vores ophold (nemlig 46 dage) kommer til at foregå i et motor home fra Cruise America. Ellers består resten af de 59 dage i det vestlige USA som en fordeling mellem Los Angeles og San Diego.

Rejseruten i mobile home består primært af besøg i de forskellige nationalparker, som obligatoriske Grand Canyon og Yosemite, men også de lidt mindre som Arches, Bryce Canyon, kort 1 og kort 2, da der er mange destinationer.

Rute og "What to see" i Florida

RejseruteOprettet af Vinderødderne man, marts 11, 2013 08:04:27

Vi endte med at ville 4 uger til Florida, fordi der alene her er seværdigheder og attraktioner til hele vores rejse alene. Vi havde booket alle hoteller på forhånd, og rejseruten viser, hvilken rækkefølge vi har valgt at aflægge Florida visit (klik her for kort).

Af større seværdigheder, som vi vil besøge, er blandt andet Cape Canaveral og Kennedy Space Center (rumfærger mv.), Orlando Seaworld, Aquatica, Busch Gardens, Everglades, Dolphin Research Center og Key West. Ellers står den på ren afslapning, og så skal vi selvfølgelig fejre Williams 5 års fødselsdag.