Burgers, bears & beaches

Burgers, bears & beaches

111 dage - ingen vej tilbage - USA here we come

Efter flere års planlægning kan vores store drøm endelig realiseres. Drømmen deler vi naturligvis gerne med andre.
Bloggen er lavet så vores familie, venner og kollegaer kan følge vores 111 dage lange færd i USA.
Desuden kan andre interesserede finde nyttige tips og spændende læsning om de destinationer, vi besøger. Automatiske opdateringer kan modtages ved at skrive til os på: blog@vinderoedderne.dk

Lille dreng bliver stor

FloridaOprettet af Vinderødderne tor, april 04, 2013 14:33:19

Dagen var kommet, hvor William trådte ind i ”de store drenges rækker”. Han fyldte 5 år og var enormt stolt, idet han ikke længere synes, at han er en lille dreng.

Han fik nogle af sine fra Danmark medbragte gaver, og der blev sunget for ham på sengen. Herefter spiste vi morgenmad og gik til vores resort pools, hvor der både er varmt spa, en børnepool og en dybere pool.

Jonathan og William var i deres es hele dagen, og vi nød dagen ved poolen i fulde drag. Om aftenen måtte William bestemme, hvor vi skulle spise, og han valgte verdens største McDonalds, som ligger i Orlando.

På McDonalds havde de et menukort udover det sædvanlige. Vi kunne få pizza, som oprindeligt var på McDonalds menukort, ris, rejer, tortillas, store lagkager og alt muligt andet, og så selvfølgelig deres klassiske burgermenuer. Derudover var der et kæmpe legeland, der bestod af spillemaskiner og et legetårn med rutchebaner, rør, net mv.