Burgers, bears & beaches

Burgers, bears & beaches

111 dage - ingen vej tilbage - USA here we come

Efter flere års planlægning kan vores store drøm endelig realiseres. Drømmen deler vi naturligvis gerne med andre.
Bloggen er lavet så vores familie, venner og kollegaer kan følge vores 111 dage lange færd i USA.
Desuden kan andre interesserede finde nyttige tips og spændende læsning om de destinationer, vi besøger. Automatiske opdateringer kan modtages ved at skrive til os på: blog@vinderoedderne.dk

Clearwater Beach – hvor modsætningerne mødes

FloridaOprettet af Vinderødderne lør, april 13, 2013 03:15:14

Efter at have tilbragt 6 nætter inde i staten, nemlig i Orlando, var det tid til at søge mod kysten igen for at indånde den friske havluft, og naturligvis udnytte muligheden for at ligge ved stranden.

Vi kørte mod Clearwater Beach, som hvert år trækker tusindvis af turister til, også unge, der er på spring break.

Clearwater Beach ligger ud for Tampa på den vestlige side af Florida og er en forlængelse af byen Clearwater. Clearwater er byen, hvor Scientology har sin højborg / sit hovedkvarter, men også byen, hvor Hooters blev grundlagt tilbage i 1983 og stadig har sin originale restaurant.

Vi ankom til Clearwater Beach i silende regnvejr ved 13-tiden. Stemningen var ikke på sit højeste grundet det dårlige vejr, men da vi var på toppen af de meget buede bro, der adskiller Clearwater med Clearwater Beach, steg humøret et par grader, idet udsigten var helt eminent, og vi kunne se, hvad der ventede os inden for få minutter. Først om eftermiddagen klarede det op, hvorefter det endnu en gang blev os åbenbaret, hvorfor så mange mennesker årligt søger mod byen. Stranden var fantastisk med utroligt lækkert sand, der var en mole, hvor man kunne fiske fra, og pelikanerne sad på række i håb om at få en lækkerbisken, når fiskerne smed en undermåler tilbage i havet.

På andendagen var der først udsigt til bedring i vejret ved middagstid, og vi havde i forvejen købt billetter til Busch Gardens, som var en kombineret zoologisk have og forlystelsespark. Der var således rig mulighed for at komme tæt på en række af bl.a. savannens dyr. Desuden var der et kæmpe legeland til børn, hvor William og Jonathan forlystede sig til deres store glæde.

Busch Gardens var også stedet, hvor Johnni skulle testes af i en kombination af en meget høj og 90 grader stejl rutschebane, SheiKra. Det mest ubehagelige bestod i, at man før det frie fald i et ukendt tidsrum hænger skråt nedad i vognen, så man både kunne kigge ned ad rutschebanen og ud over Tampa og blot vente på, at vognen bliver sendt en vej - NEDAD. Johnni havde en fed oplevelse, men måtte også erkende, at hjertet ikke holdt sin normale rytme, før han igen stod med benene på jorden.

På vej hjem ville vi besøge legendariske Hooters, men med en lang ventetid blot for at få et bord, måtte vi gå sultne over til den helt tomme Subway-restaurant på den anden side af vejen og i stedet nøjes med en sandwich

Tredjedagen bød på lidt blæsevej, hvor det gule flag var hejst. Efter 1 time ved stranden gik vi i stedet til hotellets swimmingpool, hvor vi tilbragte det meste af dagen på at blive grillet i solen. Om aftenen gjorde vi igen forsøget på at spise på Hooters, og denne gang gik vi bestemt ikke forgæves. Derimod blev vi serviceret af en Hootergirl, som bestemt levede op til restaurantens navn. Mest overraskende var det, at de serverede de bedste burgere, vi indtil videre havde smagt på vores færd.