Burgers, bears & beaches

Burgers, bears & beaches

111 dage - ingen vej tilbage - USA here we come

Efter flere års planlægning kan vores store drøm endelig realiseres. Drømmen deler vi naturligvis gerne med andre.
Bloggen er lavet så vores familie, venner og kollegaer kan følge vores 111 dage lange færd i USA.
Desuden kan andre interesserede finde nyttige tips og spændende læsning om de destinationer, vi besøger. Automatiske opdateringer kan modtages ved at skrive til os på: blog@vinderoedderne.dk

Palm Springs

Det vestlige USAOprettet af Vinderødderne søn, maj 05, 2013 20:22:34

Vi satte kursen mod ørkenbyen Palm Springs og gjorde undervejs holdt ved (endnu) et outlet, hvor vi fik powershoppet lidt. Især sko til børn var meget billige, og når der nu var mængderabat, var det jo for dyrt at lade være med at købe stort ind.

Vi ankom til RV parken Happy Traveller om eftermiddagen, lige tids nok til at få en dukkert i poolen. Det var også meget tiltrængt, da temperaturen havde sneget sig op på 32 grader. Vi fik lavet aftensmad i autocamperen for første gang, hvilket vi nød meget.

Dagen i Palm Springs brugte vi på at tage Aerial Tramway – en svævebane – til toppen af Mount San Jacinto i 3.302 meters højde. Svævebanen med plads til 80 personer var designet således, at kapslen roterede 360 grader, mens den kørte opad, så man fik et flot panoramaview udover hele Coachella dalen. Fra vi steg på svævebanen ved basen i ørkenen i Palm Springs, og til vi kom til toppen faldt temperaturen drastisk og landskabet ændrede sig markant. Det svarede i princippet til, at man rejste fra Mexico til Alaska på 10 minutter. På toppen var der naturligvis en fantastisk udsigt. Vi vandrede en tur på en angivet sti, der tog os i gennem fyrretræsskoven og ud til klipperne, hvor vi igen kunne nyde udsigten. Udover synssansen, blev også høresansen og lugtesansen stimuleret. Der var nemlig ikke særligt mange andre, der vandrede, så vi befandt os pludselig et sted, hvor det eneste vi kunne høre var lyden af stilhed – en stærk kontrast til de forrige 4 dages larm i Los Angeles. Derudover var duften af fyrretræer markant, og luften var frisk og ren.


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.