Burgers, bears & beaches

Burgers, bears & beaches

111 dage - ingen vej tilbage - USA here we come

Efter flere års planlægning kan vores store drøm endelig realiseres. Drømmen deler vi naturligvis gerne med andre.
Bloggen er lavet så vores familie, venner og kollegaer kan følge vores 111 dage lange færd i USA.
Desuden kan andre interesserede finde nyttige tips og spændende læsning om de destinationer, vi besøger. Automatiske opdateringer kan modtages ved at skrive til os på: blog@vinderoedderne.dk

Visalia – rosinen i pølseenden

Det vestlige USAOprettet af Vinderødderne man, juni 03, 2013 17:21:25

Man kan spørge sig selv om, hvad vi lavede i Visalia, Californien? Kig på et kort og se, at der umiddelbart intet er. Ganske rigtig – Visalia er bestemt ikke en by, som umiddelbart er det helt store trækplaster.

Men det er de nærliggende nationalparker Yosemite og Kings Canyon & Sequoia National Parks, der trækker turister til Visalia, primært som overnattende inden turen ind i parkerne. Vores ærinde var af samme karakter, da vi trængte til et lille pusterum fra 4 dage i Yosemite med masser af kilometer i benene, beskidt tøj, ingen hook-up og uden swimmingpool.

På køreturen til Visalia kørte vi igennem Fresno, og ved en ren tilfældighed kom vi forbi Simonian Farms, som var en butik, der solgte frugt og grønt i stor stil. Stedet var fantastisk og udenfor var der gamle landbrugsredskaber, herunder over 100 år gamle traktorer, samt nogle patriotiske amerikanske malerier.

Vi var ved vores kørsel mellem Yosemite National Park og Visalia havnet i Californiens forrådskammer. Her bliver dyrket vindruer, abrikoser, ferskner, blommer, æbler, jordbær og alverdens andre frugter og grønt på arealer så langt øjet rakte. Det var en sand fornøjelse at køre igennem og sjovt at se de forskellige frugttræer lige ud til vejen. Tilfældet ville også, at vi kom forbi Sun-Maid, som jo producerer californiske rosiner, der importeres til hele verden. Vi aflagde virksomheden et besøg og kom derfra med et par poser….. rosiner.

I Visalia blev vi indkvarteret på KOA Visalia og fik vasket tøj, provianteret og tilbragt nogle timer ved poolen. Vi fik vi også repareret autocamperens blæser, som gik i stykker, da vi forlod Las Vegas. Dermed var vi sikret, at luften nu kunne cirkulere i autocamperen, mens vi kørte.


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.